Principală | Înregistrare | Autentificare | RSSLuni, 19.03.2018, 5:36 PM

Scoala Gimnaziala Nr. 3

Meniu site
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 94
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Formularul pentru autentificare

Despre proiect

     
 
      Proiectul va ajuta elevii să învețe despre istoria și importanța castelelor de pe Dunăre, în trecut, prezent și viitor. Acest proiect va urmari: promovarea culturii, tradițiilor, istoriei și artei din regiunea noastră, precum și a partenerilor, încurajarea elevilor să colecteze informații din diverse surse și să învețe să examineze o problema din toate aspectele, ceea ce este important astazi pentru cariera lor.

 

     Derulând acest proiect, elevii vor dezvolta încrederea în utilizarea limbilor străine în practică, vor înțelege importanța Dunării ca frontieră și artera de transport, cu influențe majore la nivel european. 

 


          În primul an, elevii vor colecta informații despre toate castelele/cetatile din orasele situate pe Dunăre - arhitectura, metode de construcție, materiale, tehnici și  arme defensive, vor învăța să facă fotografii profesionale, vor face modele în diferite tehnici și materiale . Rezultatele vor fi concretizate într-o expoziție de fotografie dedicată aniversării Dunării, prezentari si postere.

          În al doilea an, elevii vor învăța despre modul de viață în castele, despre tradiții, artă, jocuri etc. Ei vor scrie eseuri despre castele și fluviu, vor desena, vor prezenta dansuri și cântece tradiționale. Rezultatele acestui an vor fi: un ghid despre castelele de pe Dunăre, un eveniment " O zi în castel " - o piesă de teatru, dansuri , expoziție de opere de artă și de uz casnic , etc.  Un film despre fluviu și castele - în care elevii vor fi ghizi și protagoniști - va fi făcut  de către toți partenerii.
Cautare pe site
Calendar
«  Martie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright MyCorp © 2018
Creaţi un website gratuit prin uCoz